Samira werkt voor jou

'Ik ben Samira, 24 jaar en net afgestudeerd van mijn master Marketing Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.'

Je kunt dus ook wel raden wat ik doe bij Bruuk: marketing!

Waar je mij vindt buiten werktijd? Ik maak graag tijd vrij om lekker te sporten of met vriendinnen op het terras bij te kletsen. Ook kan ik niet wachten om weer op reis te gaan en een nieuw land te gaan ontdekken!

Tijdens mijn zoektocht naar een baan naast mijn studie kwam ik in contact met Keesjan. Na één belletje was ik al helemaal enthousiast en niet veel later ben ik gestart bij Bruuk. Naast het feit dat ik mij bezighoud met de marketing, social media, website en communicatie kun je mij ook geregeld aan de lijn krijgen als je naar kantoor belt.

Ik vind het enorm leuk om aan het merk Bruuk te bouwen. Ik denk dat we met de nieuwe uitstraling van Bruuk, het merk nog sterker kunnen neerzetten. Als jongste van het stel breng ik een frisse blik mee. En natuurlijk ook een hoop gezelligheid 😉.

Ondanks dat ik in Rotterdam woon kom ik elke dag met plezier naar mijn werk. De sfeer op kantoor is top en je weet hier nooit hoe de dag loopt. Lekker afwisselend, daar houd ik van!

Ik werk graag voor jou en ik hoop dat Bruuk ook voor jou werkt!”