Maureen werkt voor jou

“Dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat alles bespreekbaar is, dat vind ik het belangrijkst op de werkvloer.”

Ik ben Maureen en ik ben 26 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en mijn zoontje, van 1.5 jaar oud, in Moerkapelle. Ik heb acht jaar lang in de kinderopvang gewerkt maar na deze lange tijd was ik toe aan iets nieuws en een nieuwe uitdaging. Bruuk kwam op mijn pad en nu werk ik sinds kort als HR specialist!

Ik kwam in contact met Bruuk via Haagsehof, dat samenwerkt met Bruuk. Via Haagsehof vernam ik dat team Bruuk opzoek was naar een nieuwe HR collega. Ik vroeg Haagsehof wat voor bedrijf Bruuk was en zij gaven mij alle uitleg over het bedrijf en het vak. Ik was enthousiast en besloot te solliciteren. Na een leuk gesprek met Keesjan en een dagje meegedraaid te hebben met het team, ben ik nu onderdeel van team Bruuk.

Als HR specialist hou ik mij bezig met verschillende dingen, zowel de backoffice, als relatiebeheer en recruitment. Deze drie onderdelen vullen een dag voor mij bij Bruuk snel in en op deze manier blijf ik altijd lekker bezig.

Ik vind het belangrijk om op een open en eerlijke manier te werken en goed contact te onderhouden met zowel mijn collega’s, als de medewerkers en klanten van Bruuk. Dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat alles bespreekbaar is, dat vind ik het belangrijkst op de werkvloer.