Vacature Bruuk HR adviseur / projectmanager (32 uur)

Ben jij op zoek naar een zeer diverse baan bij de leukste full-service HR partner in de regio Den Haag? Lijkt het je leuk om jouw dag te vullen met HR advies, werven, plannen, projectmanagement én relatiebeheer? Ben je die duizendpoot die zin heeft om bij een dynamisch, jong, groeiend bedrijf aan de slag te gaan? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Waar ga je werken?

Wij zijn Bruuk. De full-service HR partner voor ondernemers én medewerkers. Wat wij doen? Payrolling en uitzenden, maar eigenlijk zoveel meer dan dat. We zorgen ervoor dat ondernemers zorgeloos kunnen ondernemen. En dat medewerkers op de juiste plek terecht komen en met plezier naar hun werk gaan.

Want we geloven dat groei begint bij focus, bij doen waar je goed in bent. En dus doen wij waar wij goed in zijn. We nemen alle personeelszaken uit handen en gaan voor medewerkers op zoek naar de perfecte baan. Met een flinke dosis lef en een kritische blik waar nodig!

Wat ga je precies doen?

Jij krijgt als HR adviseur/projectmanager een belangrijke en hele veelzijdige rol. Je bent de spil in het web van alle werkzaamheden en wordt de rechterhand van Keesjan, de eigenaar van Bruuk. Je krijgt een eigen klantportfolio waarbij jij het aanspreekpunt bent voor zowel de klant als de interne medewerkers en uitzendkrachten.

Jouw belangrijkste klant wordt Westfield Mall of the Netherlands. In deze gloednieuwe shopping mall zijn wij verantwoordelijk voor de hosts van het Eet Theater. Jij wordt het projectmanager voor de klant en het volledige team.

Iedere dag is anders bij ons op kantoor! Samen met het team zorgen we voor een onbezorgd HR proces voor ondernemers en medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor HR advies, backoffice werkzaamheden, werven, selecteren en planningen. Ook voer je verzuimgesprekken en zorg je dat contracten gemaakt worden. Regelmatig stap je in de auto naar de klant toe. Want persoonlijk contact vinden we ontzettend belangrijk!

Welke dagen en tijden ga je werken?

Zo zou jij jezelf omschrijven:

Dit bieden we jou:

Enthousiast?

Zin om aan de slag te gaan? Wacht niet langer en solliciteer via de onderstaande button of neem contact op met Keesjan via 070-7370483