Jaimi werkt voor jou

“Ik vind het mooi dat we verschillende rollen kunnen aannemen, daar waar nodig, en je daardoor ook echt groei ziet!”
Bruuk Jaimi

Ik ben Jaimi. Ik kom uit Rotterdam en ben de mama van Luciano Noah. Bij Bruuk werk ik als HR medewerker. Wat dat precies inhoudt? Ik ben verantwoordelijk voor bijna alles wat op de backoffice gebeurt! Hierbij kun je denken aan het maken van arbeidsovereenkomsten, het aannemen van de telefoon, het behandelen van ziekmeldingen en het uitzoeken van complexere vraagstukken.

Keesjan kende ik vanuit de tijd dat wij allebei bij de Rabobank werkte. Een aantal maanden geleden benaderde hij mij met de vraag of ik op zoek was naar een nieuwe, uitdagende functie. Nou, eigenlijk wel!

Ik heb al in verschillende branches gewerkt de afgelopen jaren, van het bankwezen tot in de cosmetica, wel bijna altijd in een leidinggevende rol. In deze functie bij Bruuk ben ik ondersteuner, maar tegelijkertijd heb ik een grote eigen input die ook echt gewenst is. Hierin kan ik me dus goed aanpassen en ben ik inzetbaar waar nodig. Dus als er extra werk op de backoffice is, ben ik daar te vinden, maar moeten er sollicitanten gebeld worden om te kijken of de juiste kandidaat er tussen zit, dan kan ik daar ook op inspelen. Die afwisseling bevalt me heel goed.

Bruuk is een jong en dynamisch bedrijf. Ik vind het mooi dat we verschillende rollen kunnen aannemen, daar waar nodig, en je daardoor ook echt groei ziet!