Bodil werkt voor jou

“Het leuke aan mijn werk vind ik de verschillende gesprekken en mensen. Iedereen heeft een eigen verhaal en geen dag is bij Bruuk hetzelfde.”

Ik ben Bodil, 39 jaar en moeder van 2 dochters. Sinds begin januari werk ik bij Bruuk. Ik solliciteerde via Indeed en na een aantal gesprekken werd ik aangenomen als recruiter, hierbij is het mijn taak om mensen aan een juiste baan te helpen en ben ik het eerste aanspreekpunt bij sollicitaties. Ik heb het heel erg naar m’n zin bij Bruuk en haal er iedere dag weer voldoening uit wanneer ik iemand aan een baan heb geholpen.

Ik werk nu sinds begin januari bij Bruuk als recruiter. Ik had nog geen ervaring in dit vak, maar ik leer hier elke dag. Soms loop ik tegen een uitdaging aan, maar dat is eigenlijk juist waarom ik dit werk zo leuk vind.

Als recruiter heb ik de taak om medewerkers aan de juiste baan te helpen. Ik vind het vooral super leuk dat ik veel verschillende gesprekken voer met verschillende mensen. Iedereen heeft een eigen verhaal en wanneer iemand dankbaar en blij is dat ik de juiste baan voor hem of haar heb gevonden, geeft dat mij echt voldoening.

Het leuke aan werken bij Bruuk vind ik dat het een klein, maar snelgroeiend bedrijf is en we altijd met een vast team werken. Het team is klein en super gezellig en iedereen heeft zijn eigen rol. Ondanks dat we allemaal onze eigen verantwoordelijkheden hebben, zijn we altijd bereid om elkaar te helpen als dat nodig is. En zo hoort dat binnen een team!